fredag, juni 23, 2006

Onödigt dravel

Har egentligen inge intressant att skriva men känner att något måste komma ut utan midsommar.

Livet har olika vägar som man kan ta och man väljer oftast fel väg när man egentligen borde välja den rätta men vad är egentligen den rätta vägen?
Den rätta vägen kan kännas fel i början men gör egentligen inte alla vägar det?

Men när man väl har valt fel väg så kan man alltid hitta tillbaka till den rätta vägen om man går rätt efter ett tag. Men frågan är om man känner för att gå rätt ibland, för den rätta vägen kan vara den vägen då saker och ting måste försvinna från ens väg och är det då egentligen rätt väg?

Men ändå så måste man offra vissa saker för att kunna vinna något annat, man kan inte få allt man vill ha och det är ändå bra på sätt och vis.

Slutpratat om olika vägar man kan ta i livet och att man måste offra något för att vinna något.

Som kille ser man saker på olika sätt än vad tjejer gör men tror att dom flesta kan hålla med om att tjejer har en sån makt över killar så det inte är sant.
När en kille har hittat en tjej han verkligen gillar så kan han göra allt hon vill och tjejer kan vara rätt snabba på att utnyttja killar över det.

Tror också att när en kille blir riktigt kär vilket kanske inte händer lika ofta som med tjejer men iallafall då vill man göra allt för tjejen och verkligen visa att man tycker om henne och även visa hela världen det.

Iallafall om man bara söker efter en tjej att vara med lite då och då så ska man helst vara en bad guy för tjejer verkar falla för såna och är man en nice guy så får man verkligen invänta rätt tjej att falla för en och när det väl händer så kan det nog vara totalt värt det att vänta.

Men nog om detta nu för nu sitter man bara och inväntar att man ska somna sen vakna upp så man kan börja supa skallen av sig.

Nä något eller några till smallville avsnitt innan man ska sova.

Ha en trevlig midsommar allihopa

Inga kommentarer: