tisdag, juni 13, 2006

Sömnlös natt och soffbärning

Ja då har man överlevt ännu en natt utan sömn och ja man va lite seg imorse men det värsta har varit mellan 11:00 till 13:00 då va man så seg i skallen så det inte va sant.

Men iallafall man kom hem vid en sju imorse från kungsör och la sig och tittade på lite smallville men runt en halv tio vart man lite trött så man sov ändå fram till ungefär 11:00 drygt då ebbe ringde och sa hej dags att hjälpa till att bära lite saker till lägenheten så det va ju bara att hoppa upp, stänka lite vatten i ansiktet och sen ge sig iväg.

Och vad får man se, jo en stor jävla soffa som man ska bära. Men kim ställde sig och gjorde sig redo att bära upp soffan men nädå han tyckte jag skulle göra det som har längre armar så trött som man va, så va det ju ändå bara att ta tag och bära upp soffan för 3 trappor och man fick vrida och vända lite på den då och då för att få in den i lägenheten men det gick bra till slut.

Sen som tack för hjälpen så bjöd ebbe på mat och jag tänkte oh nej, hade rätt om det hela för fick inte nå mat i magen direkt för både mage och mun vägrade få i sig nå mat.

Man satt och slappade på sicilia ett bra tag och nu sitter man här, lite seg i skallen men inte trött. Kommer väl senare under dagen.

Ser ut att bli kungsör senare idag igen och spela ännu mera men inte hela natten utan bara ett litet tag. Vet inte när man ska åka in men det märker man nog senare så.

Nä dags för lite musik eller ett till avsnitt av smallville.

Inga kommentarer: