måndag, juli 03, 2006

Helgen

Man hann mer eller mindre ens vakna till på lördagsmorgonen innan folk ringer och säger att det är dags för en systemvända. Så va bara och dra på sig kläder och börja gå.

Efter systemet så vart det mat innan man gick och lämnade allt i kylen. Man hann knapp mer eller mindre ställa in det innan det va dags att gå iväg och spela brännboll mitt på blanka dagen i värmen.

Men man svettades inte ihjäl men varmt va det och även fast man tänkte ta det lungt och inte springa något direkt så kommer tävlingsinstikten in så man sprang ju som bara den när man väl träffade bollen. Som tur va så va det paus var 10:e minuten så man kunde släcka törsten med lite dricka :)

Kan ju säga att mitt lag vann brännbollen till slut men va rätt jämt ändå och skoj utav bara den.
Halvt svettig som man va så vart det iväg och bada direkt efteråt, snacka om att det va svalkande. Sen efter det så spelade man kubb och där vann man också :) sen bär det iväg på fest hos Johan men där skulle dom flesta iväg till puben så festen förflyttades till Thomas för dom som inte skulle till puben.

Hemma hos Thomas så råkade man efter nån timme eller två (japp tidbegreppet va inte det bästa den kvällen för man va inte helt nykter) så vart man fast i handklovar med en tjej och man satt fest många timmar, va faktiskt ändå tills man skulle hem vilket vart mer eller mindre på morgonen.

Men innan hemfärden så hann man träffa på en full Vedran vilket inte hann minns något av så det va skoj att se han riktigt full för en gångs skull. Man gick även en vända upp på stan med han innan man gick tillbaka till festen runt en två snåret på natten tror jag. Sen satt man och pratade med Thomas, Rikard, Emma och Jenny ett litet tag och sen nickade man till lite grann innan man vart väckt utav att nån ville loss ifrån mig.


Vaknade sen upp tidigt av samtal på morgonen på söndagen och folk börja träffa på varandra för en vända upp på stan och äta, jag åt inget för min mage va lite i uppror då.

Medans folk satt och åt så fick man reda på att lite annat folk ville till Herrfallet och bada så när dom andra hade ätit klart så va det bara och sticka hem och hämta badkläder innan åkturen började.

Va riktigt skönt i vattnet men en bit ut så va det väldigt kyligt vid botten men det va bara skönt ibland. Efter badet va det dags för att spela lite beachvolley och jag vart i lag med Leijen.

Vi mötte först David och Rikard vilket vart rätt tufft men vi vann med 10-8, sen vart det mot Kim och Björn och dom hade inte mycket att säga till om utan hela 10-0 vart det innan vi avslutade mot Thomas och Vedran som va väldigt kaxiga av sig eller ja iallafall Vedran men vi vann ändå med 10-6 så vinster rakt igenom :)

Sen var man i och badade igen innan hemfärden och där vart det lite åka av :)

Vi grillade nån timme efter att man kommit tebax till stan.
Efter grillningen bar det iväg hem till Vedran för en Halo2 natt.

Vi spelade mot andra över nätet och det gick sådär ibland och ibland riktigt illa eller ja vi mötte ju bra spelare så vi hade inte mycket att säga till om. Men skoj va det ända tills det va svårt att hitta nån server att spela på runt halv fem på natten så då vart det sova av.

Hemfärden från Vedran vart sen fyra på dagen sen dess har man inte gjort mycket, ätit lite och spelat kubb.

Nä nu har jag skrivit för mycket för att nån ens ska orka läsa allt så jag avslutar detta nu.

Inga kommentarer: