torsdag, november 22, 2007

Veckan som varit!

Ja, nu sitter man på datorteket och tråkar livet av sig. Är så satans skoj att vara här 6 timmar om dagen och söka jobb, hmm vänta nu... finns inte så många jobb att det tar 6 timmar om dagen att söka jobb. Man är klar på en kvart sen får man bara sitta och dryga resten av tiden.
Så sitter och läser massa roliga historier, lite fräckisar och sen kollar runt efter roliga klipp på youtube. Det är det jag ungefär har gjort sen i måndags här på datorteket och ska göra det ett tag till framöver. Bara hoppas man lyckas hitta ett jobb snart igen så man slipper detta och kan börja tjäna pengar.

Har även träffat på Maria under veckan som varit, har varit trevligt. Vi har suttit och pratat och lärt känna varandra. Trevligare att sitta bredvid personen man försöker känna än att prata på msn eller skicka sms.

Har även umgåtts lite med en Krisse och små snackat lite grann. Han flyttar ju snart, han är inte den enda som flyttar snart även Ebbe kommer göra det. Så man får väl se när dom hör av sig och säger att dom behöver flytthjälp. Bara slå en pling så kommer man och hjälper till.

Nä, nu ska jag tillbaka till mitt youtube surfande.

Inga kommentarer: