tisdag, oktober 30, 2007

Om en helg som nästan hade allt!

Såhär några dagar efter helgen har man äntligen ork att skriva om vad som skedde då.

Efter två hårda fest dagar som det skedde väldigt mycket under.
Att supa, träna, dansa runt, höra folk skrika och vråla samt en hel del andra incidenter som skedde under nattetid.

Fredagen började rätt lugn och ordnad för att senare spåra ut ett tag, men det vart en bra avslutning. Kom inte hem förren runt halv sex eller dylikt. Trött som man stupade man i säng kort efteråt för att senare tvinga sig upp för att hinna till systemet för ytterligare en dags festande.

Va segt att börja dricka under lördagen men efter en liten stund så va man i fullt sjå. Vart även klippt under fyllans gång eller ja, innan man började dricka ordentligt. Efter massa drinkar och cider så va det utgång för att trilska sig in på en fullsatt krog. Magnus the gay man carlsson skulle vara på krogen. Va hur mycket folk som helst där och jag tror inte ens jag hörde han sjunga, vilket jag inte lider ett dugg av. Är man fullt upptagen med att dricka och träffa på folk man inte sett på länge så rinner tiden iväg.

Efter krogen vart det efterfest hos ebbe och där satt man ett gäng och drack och pratade till morgonen. Runt en sju på morgonen så avblåstes det hela, men det tog mig en timme att komma hem. Stod och pratade utanför ebbe med ricky i ungefär en timma. Men när man väl kom hem så slockna man nog innan ens huvudet ramlade ner på kudden.
Va seg och trött hela söndagen och magen kändes som att man hade åkt karusell hela natten lång. Men efter lite mat och dryck utan alkohol så mådde man bättre.


Vad som sker helgen som kommer härnäst vet jag inte än, fest i västerås? fest i köping? fest i arboga? förslagen finns. Men frågan är finns viljan och orken att festa helgen som kommer, förmodligen ja, men man får se vad som händer. Just nu har jag inga planer alls.


Not a shred of evidence exists in favor of the idea that life is serious.

Inga kommentarer: